Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü

Kuşadası Turizm Toplantısı - 2021

Vali Aksoy Başkanlığında Turizm Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Turizm Değerlendirme Toplantısı, Vali Sayın Hüseyin Aksoy başkanlığında Didim D-Marin Yatch Club Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya sektör temsilcileri, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri ve davetliler katıldı.

Toplantıda, Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç.Dr. Mehmet Umut Tuncer tarafından katılımcılara, pandemi gölgesinde geçen 2020 sezonunda Aydın'ın turizm istatistikleri hakkında bilgiler verildi. 'Güvenli Turizm Sertifikası' alarak Kuşadası ve Didim'de geçen yıl kapılarını ziyaretçilere açan turistik işletmelerde alınan koronavirüs tedbirlerinden bahsedildi.

Vali Sayın Hüseyin Aksoy konuşmasında, "Buraya gelerek toplantıya katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Dile getirilen sorunların üzerimize düşen kısmını gerekli yerlere ileteceğiz. Koronavirüs ile olan mevcut mücadelemizi en iyi şekilde ortaya koymamız gerekiyor. Burada sadece bir sektörün alınan tedbirlere uyması yeterli değil. Dolayısıyla bütün sektörlerin, bütün kesimlerin bu alanda duyarlı olması gerekli. Bu bakımdan normalleşme sürecini yaşamamız bize bağlı" diye konuştu.

  • Kuşadası Turizm Toplantısı
  • Kuşadası Turizm Toplantısı
  • Kuşadası Turizm Toplantısı
  • Kuşadası Turizm Toplantısı
  • Kuşadası Turizm Toplantısı